Piste.

IMG_5386

Saan vastauksen Häneltä. Se ei ole vastaus, jota toivoin, mutta se on vastaus. Niin pohjattoman syvältä kirpaiseva vastaus. Ja minä nikottelen hetken, nieleskelen ja annan kyynelten tulla.

Kaduttaako? Kaikki nää vuodet? kysyy ystäväni. Minä mietin hetken ja sanon sen, minkä ajattelen: ei ole olemassa virheitä, on vain päätöksiä, joiden kanssa on osattava elää. Ja minä pystyn seisomaan jokaisen vuoden takana. Minä pystyn seisomaan jokaisen valintani takana. Minä pysty seisomaan Hänen takanaan.

Onko se hyvä tyyppi? kysyi serkkuni muutama viikko sitten. En mä halua ketään muuta. En ole pitkään aikaan halunnut. minä vastasin. No kyl se sit on. hän sanoi ja hymyili kolme viikkoinen sylissään.

Poistan Hänen yhteystietonsa, kaikki ne viestien raakaversiot ja vanhojen kirjeiden luonnokset. Minulla ei ole enää syytä säilyttää niitä. Samalla hiljaa toivon, että Hän ei tee samoin. Että Hän vielä joskus kysyy mitä neidille kuuluu? niinkuin silloin ensimmäisellä kerralla.

Saman päivän iltana saan viestin samaa alaa opiskelevalta mieheltä. Mieheltä jolla on kesytöntä karismaa, omistani poikkeavia ajatuksia ja rouhea parransänki. Mieheltä, josta minä sanoin uteliaalle luokkakaverilleni viime keväänä, että jos minulla ei olisi keskeneräisiä asioita, meillä voisi olla casual fun.

Haluaisitko lukea yhdessä huomenna tenttiin? hän kysyy ja minä pyydän hänet meille.

7 kommenttia artikkeliin ”Piste.

    • Parransänki on kyllä oikein jees ❤ Kipeää tekee ja välillä (aika usein) nikotuttaa ja itku kirvelee silmien takana, mutta kokemuksen syvällä rintaäänellä kerron itselleni, ettei se ikuisesti kestä.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s